Τελευταία άρθρα

Quality since 1985.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΑΪ ΤΣΙ ΤΣΟΥΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΓΟΥ 

ΟΑΚΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΟ: Η βάση του Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου βρίσκεται στο πανέμορφο ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών) και συγκεκριμένα στο  Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, σε μία ευρύχωρη αίθουσα 600 τετραγωνικών μέτρων, με όλες τις ανέσεις.
Η πρόσβαση είναι πάρα πολύ καλή, αφού μπορείτε να έρθετε μέσω της Αττικής Οδού (έξοδος 10Β αν έρχεστε από Αεροδρόμιο και 10 αν έρχεστε από Ελευσίνα), της Λ. Κηφισίας, της Λ. Κύμης αλλά και του ΗΣΑΠ.
Το Ποδηλατοδρόμιο είναι το γήπεδο του οποίου την οροφή κοσμεί η μικρή στέγη Καλατράβα. Είναι πολύ εύκολο να το βρείτε, αφού δεσπόζει σε όλο το σύμπλεγμα του Ολυμπιακού Σταδίου, από όπου κι αν έρχεστε. Είναι το πρώτο γήπεδο που συναντάτε ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κύμης και το τελευταίο ερχόμενοι από τη Λεωφόρο Κηφισίας. Η είσοδός του βρίσκεται από τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και βρίσκεται ακριβώς στο δεύτερο άνοιγμα του διαζώματος, όπως έρχεστε από τη Λ. Κύμης.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ: Μόλις μπείτε από την κεντρική πόρτα του Ποδηλατοδρομίου με το αυτοκίνητό σας (υπάρχει τεράστιο πάρκινγκ) και περάσετε το φυλάκιο των σεκιούριτυ, θα πρέπει να στρίψετε αριστερά και να σταθμεύσετε στο τέλος του πάρκινγκ. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου.

ΑΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ: Μόλις βγείτε στον σταθμό της Ειρήνης θα δείτε το Ποδηλατοδρόμιο ευθεία μπροστά σας. Θα πρέπει να προχωρήσετε  προς τα εκεί και να περάσετε από έναν δρόμο ανάμεσα από το Ποδηλατοδρόμιο και το Κολυμβητήριο, ώστε να βρεθείτε από την μπροστινή πλευρά του Ποδηλατοδρομίου, προς τη Λεωφόρο Σπύρου Λούη και στο επίπεδο του πάρκινγκ. Εκεί, μόλις φτάσετε στο φυλάκιο των σεκιούριτυ θα πρέπει να στρίψετε δεξιά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να κατεβείτε από τον κατηφορικό δρόμο που θα βρείτε μπροστά σας και να μπείτε στο κτίριο από τη μεγάλη γυάλινη πόρτα. Εκεί, αριστερά, θα βρείτε την Ελληνική Ακαδημία Τάι Τσι Τσουάν της Οικογενείας Γου,

Στην Ελληνική Ακαδημία Γου Τάι Τσι Τσουάν, στο ΟΑΚΑ,  διδάσκει ο επικεφαλής εκπαιδευτής της Ακαδημίας, Διονύσης Τσετσέλης.

 

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ
(Τα εκπαιδευτικά κέντρα λειτουργούν ως παραρτήματα της Ακαδημίας μας, κάτω από την άμεση επίβλεψη του επικεφαλής εκπαιδευτή, Διονύση Τσετσέλη, και σε αυτά διδάσκουν εξουσιοδοτημένοι εκπαιδευτές μας.)

THE DOJO ATHENS
ΗΟΥΣ 23, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
Διδάσκει ο Βασίλης Τσιαντής